Вкажіть своє ім'я:

І ось, {{ personName }}

…звістка, на яку ви так довго чекали!

На цій сторінці ви знайдете відповіді на найважливіші у житті питання. Запитання на зразок "Яке моє призначення тут, на землі?", "Чому я не маю спокою в душі, який мають інші?" або "Невже це все, що є на цьому світі?" Ця сторінка розкриє вам відповіді на ці та інші запитання. Ви можете цього не усвідомлювати, але ви відокремлені від свого Бога-Творця. Насправді сама сутність людської природи розділяє вас із Ним. Наша звістка для вас – це звістка надії, бо Бог любить вас і бажає, аби ви возз'єдналися з Ним, пропонуючи вам шлях до Себе. Рішення, яке Він пропонує, забезпечить, щоб ваша розлука не була вічною.

{{ personName }}, чи бажаєте ви дізнатися та спробувати це рішення?

Чи хотіли би ви

  • - Дізнатися, яка мета вашого життя?
  • - Відчути радість і полегшення, які приносить прощення всього, що ви чинили в минулому?
  • - Упевнитися в тому, що життя – це щось більше, ніж відведений вам час на землі, і що вам гарантоване вічне життя на небі?

Ключ: Віра – це ключ, який відкриває двері до цього та багато іншого.

Саме через любов, якою Бог полюбив цей світ – таких людей, як я та ви, {{ personName }}, – Він пропонує це рішення, щоб ви відчули Його безмежну любов і спокій, які приходять через возз'єднання з Ним. Бог бажає, щоб ваше життя було сповнене миру й радості навіть у найскладніші часи.

Бо так сильно полюбив Бог вас, {{ personName }}, що віддав Свого Єдиного Сина заради того, щоб ви, {{ personName }}, що в Нього віруєте, не були загублені, а здобули вічне життя.

Цитата з Біблії: Іоана 3:16

Відкрийте Божий план: мир і життя

"Я ж прийшов, щоб люди мали життя і мали його вдосталь". Чому ж тоді більшість людей не живуть у мирі й достатку? (Іоана 10:10)

stap1

Проблема: Існує розділення між Богом і вами, {{ personName }}

Гріх відокремив вас від Бога. "У Господа достатньо сил, щоб врятувати вас. Він почує вас, коли просите в Нього допомоги. Але ваші гріхи стали поміж вами й Богом. Ваші гріхи сховали Його обличчя від вас, і Він не чує вас" (Ісаї 59:1–2) Це спричинило розділення між вами та Богом. {{ personName }}, ви були народжені з гріхом, який передався вам від Адама, і ви свідомо грішили самі. Тому зараз існує розділення між вами і Богом

{{ personName }}

Бог

stap2

Бог створив людей на Свій образ, аби ми могли насолоджуватися спілкуванням із Ним і прославляти Його, аби ми могли бути Йому друзями. Бог створив прекрасний світ, щоб ми могли захоплюватися Його творінням. Він дав нам можливість вести прекрасне та повноцінне життя.

{{ personName }}, Бог створив не роботів, а живих істот за Своїм образом і подобою, які наділені свободою волі та можуть приймати рішення любити Його, слухатися та насолоджуватися Ним і всім, що Він пропонує. Завдяки цій свободі волі ми також можемо і відмовлятися слухатися й любити Його. Справжня дружба, як і справжня любов, мають бути результатом вільного вибору. До справжньої дружби та любові не можна примусити, адже ми не роботи – ми обираємо.

Однак перша створена Богом людина обрала свій власний шлях і її непослух був названий гріхом. Гріх означає відхилення від істинної, кращої мети, яку Бог запланував для нас. Наслідки гріха торкаються не лише першого чоловіка, Адама, та першої жінки, Єви, а всього людства, яке успадкувало цю гріховну природу.

Біблія каже:

"Гріх прийшов у світ через одного чоловіка, Адама, а разом з гріхом і смерть. Так само й смерть прийшла до всіх людей, бо всі вони грішили" (Римлянам 5:12)

Відхилившись від мети, ми також відокремились від Бога і наші стосунки були розірвані. Результатом цього стала глибока прірва, яку неможливо подолати. Хоча ми можемо намагатися через

  • Релігійні зусилля та обряди
  • Високі етичні стандарти
  • Медитацію
  • Благодійну діяльність
  • Філантропію
stap3

І багато інших шляхів... але просто немає способу подолати цю прірву, тому що Бог Святий, на відміну від нас. Незалежно від того, що ми робимо, ми не можемо скасувати свої гріхи та досягти істинної мети.

У Біблії написано: "Бо всі люди згрішили, і всім їм бракує слави Божої" (Римлянам 3:23)

"Бо плата від гріха – смерть, а благодатний Дар Божий – вічне життя в Господі нашому Ісусі Христі" (Римлянам 6:23)

Рішення цієї проблеми лише одне!

Боже рішення: Ісус Христос

{{ personName }}

Бог

stap4

Ісус Христос

Бог знав, що Він Сам мав забезпечити рішення проблеми гріха, який відділив нас від Нього. Це рішення передбачало, що Бог мав прийти до нас як людина через Свого Сина Ісуса Христа. Ісуса, Який зробив би те, чого не міг зробити хтось інший. Він провів досконале безгрішне життя, якого вимагає Бог, і охоче обміняв Своє життя на наше, прийнявши замість нас покарання за гріх.

У своїх стосунках одне з одним чиніть, як Ісус Христос:

"Хоч і був Він Богом у всіх відношеннях, та не вважав Свою рівність Богові скарбом, за який треба триматися. Замість того, Він полишив Своє місце із Господом, ставши рабом, звичайною людиною. І ставши таким, принизив Себе, й був покірливим до останньої години, аж до смерті на хресті" (Филип'янам 2:5–8)

Померши за наші гріхи, Ісус подолав прірву між Богом і нами.

Біблія каже:

"Та Бог показав, як сильно Він нас любить, тим, що Христос помер заради нас, коли ми були ще грішниками" (Римлянам 5:8)

Насправді Ісус висловив це таким чином: "Я є Шлях, Істина й Життя … І ніхто не прийде до Отця інакше, як через Мене" (Іоана 14:6)

Зрештою Бог Сам запропонував рішення. Він став людиною, і через Особу Ісуса Христа прірва між Богом та нами була подолана. Ось чому Він прийшов на цю землю; Він помер жорстокою смертю на хресті й поніс суворе покарання замість нас за наші ж гріхи. Роблячи це, Ісус подолав прірву між Богом і нами.

Біблія каже:

"Та Бог показав, як сильно Він нас любить, тим, що Христос помер заради нас, коли ми були ще грішниками" (Римлянам 5:8)

І трохи раніше:

"Я є Шлях, Істина й Життя, – відповів Ісус. – І ніхто не прийде до Отця інакше, як через Мене" (Іоана 14:6)

{{ personName }}

Бог

  • нещастя
  • розлука
  • вина
  • невизначеність
  • безцільність
  • сум'яття та переживання
  • радість
  • спілкування та стосунки
  • прощення
  • вічне життя
  • життя у достатку
  • мир
stap5

Ісус Христос

{{ personName }}, як ви вже бачите, кожен у цьому світі народився відокремленим від Бога через гріх. {{ personName }}, вас та всіх інших визнано винними і ви перебуваєте під судом, який триватиме вічність. Бог не бажає цього ні для вас, ні для когось іншого. Він терплячий до вас, Він не хоче, щоб ви або хтось інший загинув, але щоб кожен прийшов до покаяння і мав вічне життя. Якщо ви нічого не зробите, то залишитеся відокремленими від Нього. Бог звертається до вас просто зараз, аби ви обрали життя; Він дає вам шанс насправді стати Його дитиною, а Він стане вашим Батьком. Ви не воз'єднаєтеся з Богом і ваші гріхи не будуть прощені через релігійні церемонії (такі як хрещення чи причастя), дотримання релігійних законів або навіть через виконання добрих справ. Вибір Ісуса означає вибір Бога, це – віра завдяки Божій благодаті. Це ваш найважливіший вибір у житті. Ви стаєте дитям Бога, повіривши у те, ким Він є, і в Його звістку.

Біблія каже:

"Але всім тим, хто прийняв Його [Ісуса] й повірив у Нього, Він дав право стати дітьми Божими" (Іоана 1:12)

У Біблії сказано, що це – віра в Його звістку та істина про те, ким Він є і що здійснив Своїм життям, смертю й воскресінням.

Біблія каже:

"Якщо ти визнаєш власними устами: "Ісус – Господь", – і повіриш серцем своїм, що Бог воскресив Його з мертвих, то будеш врятований. Адже ми віримо всім серцем в Ісуса, й саме це робить нас праведними перед Богом. Ми вголос підтверджуємо віру, та через те отримуємо спасіння" (Римлянам 10:9–10)

Коли ви зробите це, ваші гріхи будуть прощені. Тепер ви виправдані вірою і маєте мир із Богом через Господа Ісуса Христа. Це те, що називають "мати віру". Це те, що означає "покладатися на Ісуса". {{ personName }}, ви маєте зробити це особисто – прийняти Його звістку, а це означає прийняти Ісуса. Тоді Він стане Господом вашого життя.

{{ personName }}, що ви обираєте?

stap6

Біблія каже:

"Але всім тим, хто прийняв Його [Ісуса] й повірив у Нього, Він дав право стати дітьми Божими" (Іоана 1:12)

{{ personName }},

1. Чи визнаєте ви, що є грішником, відокремленим від Бога?

2. Чи вірите, що вам потрібно покластися на Ісуса Христа, аби прийти до Бога?

3. Чи попросите ви Ісуса пробачити ваші гріхи, бо Він поніс ваше покарання?

4. Чи вірите, що Він – Господь і воскрес із мертвих?

{{ personName }}, якщо ви відповіли ствердно на ці запитання, то скажіть це Богові в молитві, бо Він знає, що лежить у вас на серці.

Тепер ви можете подякувати Богу за те, що кров’ю та жертвою Ісуса ваші гріхи були змиті.

5. Настав час сказати Богові, що ви бажаєте слідувати за Ним до кінця свого життя, бо Біблія говорить, що тепер ви – "нове створіння" (2 Коринтянам 5:16–17)

Коли ви молитеся Богові, то можете сказати наступне:

"Господи Боже, я побачив/-ла свій гріх і що мені потрібне Твоє прощення. Я зрозумів/-ла, що Ісус Христос помер також і за мене та що Він воскрес із мертвих. Я готовий/-а відвернутися від свого старого способу життя. Я молюся, щоб Ісус Христос тепер увійшов у моє серце і в моє життя, щоб я міг/могла познайомитися з Тобою як своїм Батьком і краще пізнавати Тебе. З Твоєю допомогою я готовий/-а слідувати за Тобою як за Господом у своєму житті і коритися Тобі. Амінь"